logo.png
 
 
 

 

HJEM >

Åse Brygge

Vi har grunnarbeidet for Åse Brygge - 33 flotte leiligheter med fantastisk utsikt. Oppdraget er for hovedentreprenør Ålesund bygg.

Olset AS er totalentreprenør for prosjektet. Visualisering er laget av Olset AS. Det er også Olset AS som arkitekt for disse byggene. Ønsker du mer info om se www.olset.no eller ønsker du info om kjøp se aasebrygge.no

Boligfelt Vågneset - Langevåg

Vi har fullført grunnarbeid, bygget teknisk anlegg og interne veier for boligfeltet Vågneset. Oppdragsgiver er Hedalm Anebyhus, kontraktsum ca 3 mill.

Hovdelandstunet

Den perfekte bolig for de som har vennet seg til å ha det behagelig - men som kanskje føler at den store eneboligen med hage og en del velikehold, blir litt mye etter at ungene har flyttet ut. Hovdeland har store, luftige og romslige leiligheter med idyllisk beliggenhet i tilpassede omgivelser.

Dette er et helt spesielt prosjekt, både når det gjelder beliggenhet og organisering, og fremfor alt utforming og boligene. Prosjektet er gjennomarbeidet med tanke på å finne optimale løsninger på alt fra parkering og adkomst til boligen, til planløsning i leilighetene, og utforming og plassering av vinduer. 

Det er lagt stor vekt på at leilighetene skal ha visuell kontakt med fjord og fjell, og åpne seg mot det fantastiske landskapsrommet i sør, vest og nord, fra Sunnmørsalpene til fjellene i Haram.

For mer info om prosjektet se www.mostein.no eller kontakt Mostein Gruppen på 70 17 60 60

Vi har grunnarbeidet på dette prosjektet. 

Her er noen bilder under oppføring i mars 2011. 

Langevåg Skole

Vi har grunnarbeid på Langevåg skole. Arbeid utføres for Ålesund bygg.

Tomter Hessa Syd

Vi utfører grunnarbeidet for G og H Eiendom As, på tomannsboliger med fantastisk utsikt på Hesa syd. Boligene bygges av Nordbohus.

Naust tomter hessa syd

Vi har grunnarbeidet for naust tomter på oppdrag for Hessen eiendom As.

Ny barneavdeling ved Ålesund sjukehus

Blindheim Maskin & Transport AS har utført grunnarbeider og utenomhusarbeider. Arkitektfirmaet CF Møller Norge har tegnet og HENT har ført opp et nytt bygg som inneholder ny barneavdeling ved Ålesund Sjukehus.

Bygget er på 5.500 kvadratmeter og har en total pris på 270 millioner kroner eks mva. Tiltakshaver er Helsebygg Midt-Norge på vegne av Helse Sunnmøre HF. Cowi har vært rådgiver i byggeteknikk, elektro, VVS, brann og akustikk. HENT har utført bygningsmessige arbeider i totalentreprise. Bravida har vært elektroentreprenør, mens ORAS har utført VVS-arbeidene. 

Byggestart var i september 2009. Bygget er fullført innen tidsplan og budsjettramme. Bygget var et BIM-prosjekt frem til detaljprosjektering.

Danne helhet

Sivilarkitekt Gabrielle Bergh i CF Møller Norge sier at det er et ønske at det nye bygget skal tilføre området en ny kvalitet og gi det et nytt tyngdepunkt, samtidig som det skal danne en helhet med eksisterende bebyggelse.

- Det er et overordnet mål at den nye barneavdelingen skal inngå i en arkitektonisk helhet. Den fantastiske utsikten mot de Sunnmørske alper og fjorden gjør tomten til et flott utgangspunkt for den nye barneavdelingen. I tråd med utarbeidet utviklingsplan ligger den nye barneavdelingen hensiktsmessig plassert på sykehusområdet. Intensjonen er å favne tomtens komplekse karakter med en struktur som på den ene siden åpner seg mot sør og atkomsten og på den annen side er innadvendt med et beskyttet romforløp av atrier som trekker inn i husets indre.

 

Natursteinmur

Vi har laget en natursteinsmur for 4 naboer på Nedre Hatlehol i Ålesund kommune.

Mostein Næringsbygg

Vi har utført grunnarbeid på næringsbygg for Mostein Eiendom.

Molo ved regattabygget

Vi har bygget molo ved Regattabygget for Grete Sunde.

I transport for srb / ncc